Zavřeno

Jak je to teď s plaváním a cvičením?

Zavřeno

Milí rodičové, vyčkávali jsme do neděle, abychom zjistil jak se situace vyvrbí. Ve čtvrtek se rozhodlo o uzavření bazénu. Mysleli jsme si, že bychom mohli alespoň cvičit s dětmi a mít otevřenou hernu. K nám se totiž nevejde větší množství lidí, ale tato možnost už také padla.

Netušíme jak dlouho bude současná situace trvat. Víme, že nedoplavané a nevycvičené lekce nahradíme v nový termínech, až nám to situace umožní.

Jedno je jisté, několika měsíční práce s plánováním, informováním a zapisováním na dubnové kurzy padla. Dubnové kurzy tedy nezačnou! Pokud by se stihl alespoň poloviční kurz plavání/cvičení, šli byste do toho s námi?

Lekce nemusíte nyní nijak omlouvat, během dneška je v kalendáři přehodíme na termín po nouzovém stavu. A uvidíme, jestli bude potřeba je ještě posunout nebo ne.

Březnoví začátečníci s plaváním nezačnou. Dnešní informační schůzka padá a celé nezapočaté kurzovné jsme vám navrátili zpět na bankovní účty.

V době nuceného volna si odpočineme a nabereme novou inspiraci a konečně pro vás vymyslíme letní příměstské tábory, na které se nás ptáte.

Ale už teď se začínáme nudit a svrbí nás ruce, že bychom alespoň pomohli rodičům, kteří musí do práce a nemají nikoho, kdo by se o jejich děti postaral.

Už se na vás všechny těšíme.