Začínáme plavat

Od 28. května se budeme znovu potkávat na pravidelných lekcích plavání. Jak to bude dále se dočtete v tomto příspěvku

Začínáme plavat

 

Po dvou a půl měsících odmlky od plavání se znovu potkáme na bazéně od čtvrtka 28. května.  Bazén jsme museli uzavřít před koncem kurzovného, zbývají vám tak doplavat 2-3 lekce plavání do konce kurzovného. Tyto lekce jsem vám omluvili a nyní vás žádáme o vybrání nových termínů lekcí.

Přihlaste se skrz kalendář kurzů v náhradovém systému auksys .  Na výběr máte ze 3 týdnů plné lekcí v různé dny a časy. Vyberte si dle věkových a časových preferencí.
Na bazéně budeme muset dodržovat hygienická pravidla, které po nás žádá pronajímatel:
  • před vstupem do bazénu vám bude změřena teplota a budete požádání o dezinfekci rukou
  • pokud můžete, budeme rádi když na lekci s dítětem přijde jen matka dítě. Dvě dolní šatny budou dámské a jen ta malá bude pro pár tatínků. Tatínci nyní nemohou s vámi do vody na lekci, ale mohou se dívat na lekci z lavičky. Pokud to bude možné budeme rádi, když přijde jen maminka a dítě.
  • nebudou možné návštěvy rodinných příslušníků a do vody nesmí ani starší sourozenci dětí
  • mezi jednotlivými lekcemi budou 15 minutové pauzy určené k dezinfekci společných prostor a pomůcek, proto jsou některé lekce posunuty.
  • bude uzavřena aklimatizační místnost, abychom zajistili nekumulování lidí na jednom místě
  • roušky budou povinné po cestě do šatny a z šatny
  • na lekce choďte zdraví
Pokud jste se rozhodli zbývající lekce už nenavštívit, z jakéhokoliv důvodu, lekce vám zbývají na volné plavání od září do prosince tohoto roku. Konkrétní termíny volného plavání na podzim se pak objeví v září v náhradovém systému nebo na našich webových stránkách.
Pokud byste potřebovali s něčím pomoct, volejte nebo piště.

Plavání samostatných děti od 3,5 let

v tomto školním roce už nezačneme s  plaváním pro samostatně plavající děti. Dlouho jsme zvažovali, jestli po otevření bazénu začít s plaváním dvakrát týdně, změnit časy plavání nebo plavat po dobu letních prázdnin.
Nakonec jsme se rozhodli, že bude lepší, když kurzovné přesuneme na další období o září do prosince 2020. V náhradovém systému  máte již nastavené lekce s podzimními daty. Před začátkem kurzovného se vám ozvu s připomínkou a přesným datem začátku plavání.
Z kurzovného jsme před uzavřením bazénů stihli plavat 3-4 lekce, do konce kurzovného tedy zbývá 13-14 lekcí plavání.
Pokud jste si ještě u zdravotní pojišťovny nepožádali o proplacení příspěvku na plavání za rok 2020, napište mi a já vám vystavím potvrzení. Zdravotní pojišťovny totiž mají data do kdy vám na zaplacený kurz plavání přispějí.
Budeme se na vás a vaše děti těšit opět v září.

Intenzivní kurzy plavání

Původně jsme plánovali od 15. června spustit intenzivní kurzy plavání pro děti od  od 11 měsíců až do 4,6 let. Nyní spíše počkáme jestli stát mezitím nezmírní požadavky na chod bazénů. A vyzkoušíme jestli plavání za současných podmínek bude fungovat a pořád o něj budete mít zájem. Jakmile to vyzkoušíme a zhodnotíme, že otevřeme kurzy, dáme vám vědět.

Intenzivní kurzy měly probíhat dvakrát v týdnu ve stejný čas. Kurzovné by obsahovalo 8 lekcí za 1 440 Kč. Začalo by od pondělí 15. června a trvalo do pátku 10. července 2020. Uvidíme, jestli ho otevřeme.

Přesné termíny plavání a registraci najdete v registračním formuláři.

Začátečnické plavání

Začátečníci jsou děti narozené od 1.7.2019  do 1.1.2020, které se ještě neúčastnili kurzu plavání.

S plaváním intenzivního kurzu začneme od pondělí 1. června a skončíme pátkem 26. června. Kurzovné bude obsahovat 8 lekcí plavání za 1 600 Kč.

Před začátkem si vás ještě pozveme na informační schůzku, na které probereme vše co se týká plavání rodičů s dětmi a jak to u nás chodí.

Prozatím ještě upravujeme termíny plavání, během pár se můžete registrovat  v registračním formuláři.

Volné plavání

Volné plavání prozatím nebude. Pronajímatelem bazénu je Správa sportovních a rekreačních zařízení Havířov, kteří plánují mít během dopoledne otevřeno pro veřejnost. Jednalo by se o volné plavání, jak ho znáte od nás. Domlouváme s nimi, abyste si v jejich časech mohli nahradit omluvené lekce plavání. Až budeme vědět více, napíšeme vám zde o volném plavání podrobné informace.