Volné plavání

Je prostor pro plavání dětí bez přítomnosti instruktora. Volné plavání probíhá v pátky od 18:00-18:50.

Volné plavání

Volné plavání je primárně je určeno pro náhradu zameškaných lekcí pro děti, které chodí nebo chodili do kurzu plavání.

Ve vodě není přítomná lektorka, ale máte k dispozici všechny plavecké pomůcky a hračky.  S dítětem mohou přijít oba rodiče. Na jednu omluvenou lekci připadá hodina volného plavání.

Voda v bazéně obsahuje nižší množsvtí chlóru než je tomu v běžných bazénech, je také vyhřáta na příjemných 31 stupňů. Do bazénu můžete už s pětiměsíčními miminky.

Přihlášení a cena

V náhradovém systému Auksys si v “kalendáři kurzů” naplánujete náhradu. Volné plavání v Auksysu se zobrazuje, jako půlhodina. Na jeden kredit můžete ve vodě strávit hodinu. Pokud už nemáte aktivní kredity, ale ještě máte nárok na náhradu, tak nám zavolejte. Nahrazovat můžete ještě půl roku po skončení kurzu.

Jestliže se vám ukazuje, že je volné plavání obsazené (červená barva) klikněte na něj a dejte lekci hlídat. Jakmile se někdo omluví, napíšeme vám sms. Díky funkci hlídat lekci vidíme v Auksysu, že o lekci máte zájem a můžeme vás kontaktovat.

Na volné plavání můžete přijít, ikdyž nenahrazujete/nechodíte do kurzu a nikdy nechodili. Předem nám prosím dejte vědět, že chcete přijít –  sms na tel. 737 934317.  Může se stát, že  volné plavání je již plně obsazené.

Jedna lekce stojí 150 korun pro dospělou osobu a dítě.