Cvičíme online

Co děláme nyní a jak to bude dále?

Cvičíme online

Online cvičení

Když nemůžete vy za námi, zacvičeně si u vás, alespoň virtuálně. Cvičení pro rodiče se dětmi nebo pro samostatné děti, ale i na maminky myslíme a vysíláme fitness lekce.

Pravidelné lekce formou živého vysílání na Facebooku a Instagramu, do doby než se budeme moci setkávat osobně. V jaké dny cvičíme se dočtete v našem rezervačním systému pro fitness: https://pawlicova.inrs.cz/rs/kalendar_vypis

V detailu lekce zjistíte, pro jak staré děti je lekce určena a jaké pomůcky si máte nachystat.

Prvotní myšlenkou online lekci bylo vám zpříjemnit den v karanténě a udržet s vámi kontakt. Věříme, že se určitě děti ptají, kdy budou moct jít na cvičení, anebo kdy se uvidí s Luckou, Klárkou nebo Míšou. Druhotnou myšlenkou bylo, že si alespoň nahradíte omluvené lekce cvičení a plavání. Jelikož se vše uzavřelo zrovna, když už byly všechny děti zdravé a mohly nahrazovat. V náhradovém systému (Auksys), přesněji v kalendáři náhrad vidíte online lekce. Prosíme vás, kdo může, aby za online lekci upotřebil jednu náhradu. Velmi nás to potěší.

Pokud s námi cvičíte fitness lekce, tak můžete upotřebit váš nabitý kredit. V rezervačním systému jsou za částečný příspěvek.

Jestliže nemáte žádné lekce k náhradě nebo k nám nechodíte do kurzu, jsou pro vás lekce ZDARMA. Ovšem budeme rádi, když nás podpoříte vámi zvolenou částkou na náš bankovní účet: 1453025037/3030. Děkujeme

Těšíme se, až se znovu potkáme.

Offline lekce

Celá situace s pandemii nás postihla před koncem jarního kurzovného a během plánování letního, které by začalo od 6. dubna. Nyní je jasné, že letní kurzovné neproběhne.

Cvičení a angličtina pro děti

Ve kurzech cvičení nás pandemie zastihla po 9 lekci z celkových 11 lekcí. Jakmile nám to vláda dovolí a uvolní opatření, jste připravení docvičit zbylé dvě lekce. O znovu spuštění lekcí vás budeme informovat.

Plavání

Rodičům a dětem, které plavaly od ledna-dubna 2020 nyní ještě z kurzovného zbývá k doplavání 2-3 řádné lekce. Samostatně plavujícím dětem zbývá z kurzovného ještě 13 řádných lekcí plavání.

Doufáme, že zbylé lekce plavání pro rodiče a děti nahradíme během června. Vždy po skončení kurzovného máje ještě náhradní týden, během kterého probíhají náhradní lekce s instruktorkou a spousta volného plavání. Doufáme, že toto všechno stihneme a v září začneme s čistým štítem.

V kurzu pro samostatně plavující děti se stihly vyčerpat 4 lekce z celkových 17 lekcí. Plán A je, že bychom v červnu plavali s dětmi dvakrát týdně. Plán B, že bychom kurzovné přesunuli na období podzimu.

Kredity za zameškané lekce

Náhradový systém Auksys s takovou situací nepočítal. Vaše kredity byly nastaveny do nějakého data, které se díky přesouvání lekcí mohlo porouchat. Může se tak stát, že pokud si omluvíte budoucí lekce (ty které doplaveme, docvičíme), tak se vám nepřičtou kredity k náhradě. Pokud vám kredity nefungují a víte, že byste v Auksysu měli mít více lekcí k náhradě, tak nám napište email na: pawlicova@gmail.com

Budoucí lekce prozatím neomlouvejte. Pokud už nebudete mít nic k náhradě a budete nás chtít podpořit na náš bankovní účet vámi zvolenou částkou.

Ve cvičení vám od 11. -15. dubna nemusely fungovat kredity, bylo to způsobeno platností objednávky. Nyní jsme platnost prodloužili do 11. října 2020.

Omluvili jste si lekci kvůli pandemii?

Omluvili jste si v průběhu března všechny lekce do konce kurzovného cvičení nebo plavání?

Omluvy jsme vrátili nazpět, protože prozatím počítáme, že vše docvičíme. Až budeme vědět termín, kdy nám povolí znovu cvičit, tak vás vyzveme, abyste si lekce znovu omluvili, pokud ještě nechcete chodit do společnosti ostatních dětí. Platnost objednávek cvičení je do 11. října 2020. Mezitím můžete kredity upotřebit v naší dětské herně Neposedové nebo na cvičení v září.