Omluva a náhrada lekce plavání

JAK SI OMLUVIT LEKCI

Všechny včas omluvené lekce si můžete nahradit. Plavání lze omluvit nejpozději do 8 hodiny ranní v den konání lekce skrz náhradový systém Auksys.

V případě, že nemůžete na svou lekci plavání přijít omluvte se v náhradovém systému (Auksys). Každý zákazník má přístup do náhradového systému na základě registrace. Náhradový systém nás zastupuje a je pro vás 24 hodin denně. Sms s omluvou, jen v případě neočekávaných situací. Chápeme, že se někdy děti probudí nemocní.

Lekci omluvte vždy i po limitu pro řádnou omluvu. Jen díky Vaší omluvě si může někdo přijít nahradit lekci.  Čím dříve nám dáte vědět, že na lekci nemůžete dorazit, tím dříve se uvolní místo pro ostatní, kteří hledají náhradu. Obsazenost lekcí se mění v průběhu dne, pokud můžete podívejte se v den konání lekce do náhradového systému jestli jsou volná místa. Nebo si můžete dát lekci  i do „hlídání“,  jakmile se lekce uvolní, budeme Vás informovat sms.

Pokud si nevíte rady, pomůžeme Vám osobně na recepci bazénu.

Videonávod, jak lekce omlouvat.

 

1. Přihlaste se do náhradného systému zaslanými přihlašovacími údaji

2. Klikněte na lekce

3. Omluvte si lekci

4. Klikněte na kalendář náhrad. Zde si vyberte náhradní lekci, kalendářem můžete listovat. Zelené lekce jsou ihned volné. Červené lekce jsou nyní obsazené, ale můžete si je dát hlídat a jakmile se někdo omluví, tak vám napíšeme a budete si moct nahradit lekci.

5. Klikněte na lekce a zkontrolujte si, že máte náhradní lekci zarezervovanou

JAK SI NAHRADIT LEKCI

Lekce plavání si můžete nahradit v průběhu konání kurzů buď v ostatních lekcích s instruktorkou nebo ve volném plavání.

Nahrazovat můžete lekce, které jste předem omluvili. Na plavání pak přijdete  2x i vícekrát v týdnu. Jednou na svou pravidelnou lekci a podruhé na lekci náhradní. Jestliže jste Vám ke konci kurzu zbydou lekce k náhradám a nestihnete si je vyčerpat v aktuálním kurzu, tak je můžete nahradit souběžně s následujícím kurzem, pouze pokud pokračujete v plavání.

Jestliže nepokračujete, lekce plavání si můžete nahradit pouze ve volném plavání. Na volné plavání je třeba se přihlásit telefonicky nebo v náhradovém systému. Platí zde však tříměsíční doba na vyčerpání. Po uplynutí této doby nárok na náhradu zaniká.

Řádně omluvené lekce lze nahradit v lekcích s instruktorkou pouze se souběžně zaplaceným kurzem.

VOLNÉ PLAVÁNÍ BÝVÁ V PÁTKY odpoledne

Časy volného plavání se v průběhu roku mění. Informujte se sms na tel. 737 934 317, v jakých hodinách aktuálně probíhá. Většinou však v pátky podvečer od 18:00-18:50.

Volné plavání je primárně je určeno pro náhradu zameškaných lekcí. Ve vodě není přítomná lektorka, máte k dispozici všechny plavecké pomůcky a hračky.  S dítětem mohou přijít oba rodiče. Na jednu omluvenou lekci připadá hodina (50 minut) volného plavání.

Můžete přijít, ikdyž nenahrazujete/nechodíte do kurzu. Předem nám dejte vědět, že chcete přijít –  sms na tel. 737 934 317. Volné plavavání pro věřejnost stojí 150 korun pro 2 dospělé osoby a dítě. Občas bývá na volném plavání obsazeno, jelikož slouží k náhradám zameškaných lekcí.

Pokud máte všechny lekce nahrazené a chcete si přijít na volné plavání nad rámec aktuálního kurzu, zaplatíte 150 korun.