Neposedové – herna pro děti

Vyslyšeli jsme váše nápady a otevřeli hernu pro děti v centru Havířova.

Neposedové – herna pro děti

Herna se nachází v našem centru, ve kterém cvičíme s dětmi. Tedy na adrese Jaselská 1 v centru Havířova. Herna je otevřena pro všechny maminky, tatínky, babičky, tety, můžou tedy přijít i ti, kteří k nám nechodí na plavání nebo cvičení.

Herna neposedové obsahuje dvě místnosti, jedna je pro menší děti a druhá je pro větší děti.

Neposedové jsou didaktickou hernou, která podpoří vývoj motoriky a logiky dětí. Našim cílem je vytvořit příjemné místo, jak pro maminky, tak pro děti. V herně najdete spoustu hraček pro rozvoj, dále odrážedla, trampolínu, houpací prkna, klouzačku, houpačku nebo žebřinu. Všechny hračky a pomůcky jsme vybírali od českých výrobců, kteří pracují se dřevem.

Na své si v Neposedech příjdou děti od půl roku do 6 let.

Po příchodu do herny vám nabídneme kávu nebo čaj (dobrovolný příspěvek). Pokud vám vaše dítě dovolí, tak si zde můžete v klidu vypít kávu a pročíst časopis.

V Neposedech můžete také nahrazovat zameškané lekce cvičení. Buď si náhradovém systému v kalendáři náhrad najdete záložku Neposedové, ve které si vyberete čas náhrady. Takto si zajístíte místo. Nebo příjdete do herny a řeknete, že si jdete nahradit omluvenou lekci.

Do herny můžete přijít v uvedenou otvírací dobu a hrát si. Nemusíte se nikde dopředu přihlašovat. Pokud si chcete rezervovat místo, tak pište volejte na tel.: 604164342 (nové číslo od září 2023)

Provozní  doba herny

Do 11. září 2023 je hernička zavřená, kvůli probíhajícím příměstským táborům.

pondělí      8:30-12:00 15:00-18:30

úterý          8:30-12:00 15:00-18:30

středa        8:30-12:00 15:00-18:30

čtvrtek       8:30-12:00 15:00-18:30

pátek.         8:30-12:00

V pátky odpoledne, soboty a neděle hernu půjčujeme na narozeninové oslavy.

CENÍK NEPOSEDŮ

od 16. ledna 2023 jsme upravili ceník herny.

1 hodina                                              90,-

Více než hodina                                150,-

Sourozenec doplatek                       40,-

 

1 hodina v den cvičení                     80,-

 

V herně je také možné nahrazovat omluvené lekce ze cvičení a angličtiny. 1 hodina v herně = 1 kredit, pokud budete více jak hodinu = 1 kredit + 60 Kč

 

Narozeninové oslavy

Pokud váš byt nebo rodinný dům neumožňuje rodinou oslavu u vás doma, tak ji uspořádejte u nás. Odpadne vám starost o rozsáhlý úklid po oslavě. Malí neposedové si v herně vyhrají a užijí si svůj narozeninový den naplno.

K dispozici budete mít celé zázemí herny, tedy hrací část, jídelní stůl s židlemi pro 10-20 lidí, vybavená kuchyň s varnou konvicí, indukční plotýnkou, dostatkem talířků, hrníčků, příborů, skleniček a dětského nádobí.

Výhodou je, že si můžete přinést vlastní občerstvení a narozeninový dort. Před samotnou oslavou se sejdeme o 30 minut dříve a předáme si prostory, vše ukážeme a případně pomůžeme s výzdobou. Poté vás  necháme o samotě oslavovat, po oslavě si prostor převezmeme. Můžete si tak uspořádat soukromou rodinou oslavu, která bude mít dostatečný prostor pro děti. Nebo dětskou oslavu s kamarády.

Pokud chcete, můžete program narozeninové oslavy svěřit do našich rukou. Děti si užijou zábavu a vy si v klidu dáte kávu a dort. O program se vám postará kvalifikovaná instruktorka cvičení pro děti, která zajistí dle nálady dětí např. opičí dráhu, dětské hry, diskotéku, soutěže.

Pronájem prostoru herny:  1 700 Kč/3 hodiny

další hodina pronájmu: 300 Kč/1 hodina

Animace pro děti: cena 600 Kč/hod

 

Online rezervace místa pro oslavu

 

Kontaktujte nás na tel.: 776 505 592 (Adriana Švůgrová) nebo  737 934 317  ( Marie Smažilová) nebo emailem: recepcepawlicova@gmail.com

Budeme se těšit na vaši návštěvu.