Jarní kurzy plavání, cvičení a angličtiny

Jak to bude s fakturami za kurzy pro děti od ledna do dubna 2020.

Jarní kurzy plavání, cvičení a angličtiny

Podzimní kurzy se pomalu chýlí ke konci, před týdnem jsme vám poslali email s dotazem na pokračování v aktivitách. Postupně jsme vám odpovídali a nabízeli termíny, ale ve většině případech zůstaly termíny stejné jako doposud.

Od dnešního dne rozesíláme zálohové faktury se splatností 7 dní. Fakturu uhradíte v nejbližší možný termín,  tak jak vám to vyhovuje.  Zákazníky, kteří zálohu neuhradí, budeme kontaktovat, tak abychom věděli, jestli máme jejich místo uvolnit pro jiné děti.

Níže se dočtete informace o placení jednotlivých aktivit.

Plavání

V prosinci pošleme fakturu na 500 korun, jako zálohu na plavání. Záloha nám slouží, jako potvrzení, že do kurzu plavání opravdu nastoupíte. Nechceme zaplatit celý kurz najednou, protože bereme ohled na blížící se Vánoce a možnost proplacení příspěvku zdravotních pojišťoven za rok 2020.

Oproti minulému roku vám přijde pouze jedna zálohová faktura. Tu druhou na zbylou částku pošleme až v dalším roce (cca kolem 10. ledna 2020), tak abyste si mohli nechat proplatit příspěvek.

Začátečnický kurz – 2 000 Kč/ 10 lekcí

Pokračující kurz – 1 800 Kč/10 lekcí

Věrnostní sleva 15% u zákazníků, kteří mají odchozené 4 kurzy plavání. Sourozenecká sleva 10%, slevy se nesčítají.

Cvičení

U cvičení je to trochu jiné než u plavání. Zákazníkům, kteří už k nám chodí delší dobu cvičit nebudeme posílat fakturu v prosinci, ale až v lednu. V náhradovém systému si mezi kurzy  můžete zkontrolovat, že jste na jarní kurzy zapsáni.

U nově přihlášených dětí, pošleme faktury za cvičení na celou částku již v prosinci, abychom věděli, že do kurzu opravdu nastoupíte a nedržíme místo zbytečně.

Důvodem pro zaslání faktury až v lednu (jen pokračující děti) jsou  opět příspěvky pojišťoven na aktivitu pro rok 2020. Budete tak mít fakturu na celou částku s daty v roce 2020. Faktury pošleme 6. ledna, tak abyste měli zaplaceno před začátkem kurzu cvičení.

Kurzovné o 11 lekcích za 990 korun.

Sourozenecká sleva 10%.

Angličtina

U angličtiny je to podobně, jako u cvičení. Zákazníkům, kteří už do angličtiny chodili pošleme fakturu za angličtinu až 6. ledna 2020.

Nově přihlášeným dětem pošleme fakturu na celou částku, abychom měli záruku, že opravdu do kurzu nastoupí.

Kurz o 11 lekcích za 1 100 korun.

 

Nesmírně si vážíme vašeho zájmu o pokračování v aktivitách. Váš veliký zájem nás překvapil.