BAREVNÁ ANGLIČTINA PRO DĚTI

BAREVNÁ ANGLIČTINA PRO DĚTI

Barevná angličtina pro děti od 4 do 7 let. Písničky, hry říkanky, zaujmou dětskou pozornost a děti si ani neuvědomují, že se učí anglickým slovíčkům. Naším úkolem je děti učit nenásilnou a hravou formou.

JAK PROBÍHÁ LEKCE ANGLIČTINY?

Ve 30 - 45 minutových lekcích děti pracovními listy, které si děti nosí domů na procvičování s rodiči. Děti jsou rozděleni ve skupinkách 5-8 dětí dle věku a dovedností. Výuka probíhá v tělocvičně na volnočasového centra na ulici Jaselská 1, Havířov.

HRÁTKY S ANGLIČTINOU PRO DĚTI 3-5 LET
od 1680 Kč / 14 lekcí

HRÁTKY S ANGLIČTINOU PRO DĚTI 3-5 LET

V tomto kurzu dětem zprostředkujeme první seznámení s angličtinou bez rodičů.
Základem jsou anglické písničky a říkanky, které pomáhají dětem při vývoji řeči, rozšiřují slovní zásobu. Výuka je vedena tak, aby si děti vytvořili k jazyku pozitivní vztah a na angličtinu se těšily.
Děti zapojí všechny smysly, učí se anglické písničky, říkanky, hrají pexeso nebo pohybové hry.

Registrace
ANGLIČTINA PRO PŘEDŠKOLNÍ DĚTI 6-9 LET
od 1960 Kč / 14 lekcí

ANGLIČTINA PRO PŘEDŠKOLNÍ DĚTI 6-9 LET

Tato angličtina je pro děti, které už mají zkušenost s cizím jazykem. Lektorkou je zkušená učitelka, vyučující děti ve škole.
V kurzu se děti učí angličtině, tak aby je zaujala a přirozeně se učili. Postupně se děti učí anglické věty a obohacují slovník o nová slova. Dokáží regovat na jednoduché otázky. Písničkami, hrami a doplňováním, konverzací prohlubují slovní zásobu. Děti v lekcích pracují s pracovními listy.
Oproti hrátkám s angličtinou jsou lekce více zaměřené na anglickou konverzaci a poslech.

Registrace